Dierenziekenhuis Nunspeet | Assistentes/Assistent
16766
page,page-id-16766,page-template-default,mega-menu-top-navigation,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Assistentes/Assistent

geen-foto

Alice, paraveterinair

Hier komt zo spoedig mogelijk een beschrijving van Alice.

anja1-0

Anja, paraveterinair

Ik woon in Nunspeet en ben getrouwd met Eric. We hebben een zoon Jelle en een dochter Maaike. Plurk is onze kat en Timon is onze hond. Sinds 1996 ben ik werkzaam bij Dierenziekenhuis Nunspeet. Daarvoor heb ik 1,5 jaar bij DAP Monnickendam gewerkt. Ik heb mijn diploma tot paraveterinair gehaald bij de LOI.

geen-foto

Anja, paraveterinair

Hallo, ik ben Anja Nijhof. U kunt mij tegenkomen in de praktijk in Vaassen. Ik ben een ervaren, allround dierenartsassistente ofwel paraveterinair, die van haar hobby haar beroep heeft gemaakt.  De opleiding paraveterinair  dierenartsassistente heb ik voltooid  via de LOI. Enkele jaren later heb ik via Tinley de opleiding tot konijnen gedragsadviseur afgerond. Ik vind dit erg leuk om te doen. Gelukkig zien we steeds meer konijnen die echt als huisdier worden gehouden, daardoor zien we dat de gedragsproblemen ook meer gezien worden als een probleem en dat de eigenaren hier ook graag een oplossing voor willen. De begeleiding naar de oplossing daar mag ik mee helpen. Dit is erg leerzaam en interessant.

 

Naast het werken met dieren, vind ik het klantencontact ook erg leuk en belangrijk.  Ik ben een allround assistente maar ik haal de meeste voldoening uit intensieve patiënten (patiënten in opname of langdurige zorg)  of enthousiaste patiënten  en  het informeren van eigenaren. Mijn hobby’s naast mijn vak zijn mijn fjordenpaarden, de hond, lezen, wandelen en genieten van mijn 2 cavia’s. Ik hoop u dan ook gauw te mogen ontmoeten in de kleine maar gezellige praktijk in Vaassen.

anne

Anne, paraveterinair / management

Mijn naam is Anne van der Veen. Ik woon in Utrecht samen met mijn man Edward, zoontje Riv en hond Sep.
Na het behalen van mijn paraveterinair diploma heb ik Diermanagement gestudeerd in Leeuwarden. Voor deze opleiding heb ik een half jaar stage gelopen op de medische afdeling van een grote dierentuin in Pretoria, Zuid-Afrika. Daar kwam ik er achter dat ik echt graag in de diergeneeskunde verder wilde en zo kwam ik bij Dierenziekenhuis Nunspeet terecht. In september 2009 ben ik als paraveterinair aan de slag gegaan en in de loop van de jaren ben ik steeds meer managementtaken gaan doen. Nu werk ik voornamelijk achter de schermen maar ben ik ook nog af en toe op de werkvloer te vinden.
Naast mijn werk vind ik het leuk om tijd door te brengen met Edward en Riv, ga ik graag wandelen met de hond, eten met mijn kookclubje en houd ik van reizen (al komt daar met een baby op het moment niet veel van terecht).

betsie1-0

Betsie, assistente

Ik ben Betsie vd Peppel.
Ik woon in Elspeet en heb 2 dochters, 4 kleinkinderen en 2 honden.
Ik werk sinds 2003 bij deze praktijk, voornamelijk op de dependance in Elspeet maar ook 2 morgens per week aan de balie in Nunspeet.

geen-foto

Bianca, paraveterinair

Hier komt zo spoedig mogelijk een beschrijving van Bianca.

britt

Britt, paraveterinair

Ik ben Britt Ebbink, sinds maart 2016 ben ik werkzaam bij Dierenziekenhuis Nunspeet. Mijn diploma heb ik in 2014 gehaald op het Groenhorst College in Barneveld. Daarna ben ik gelijk aan de slag gegaan als paraveterinaire en dat bevalt me erg goed. Ik ben altijd al gek geweest van dieren en de medische kant sprak mij erg aan. Ik ben geboren en getogen in Harderwijk, zelf heb ik een kat Zaza (heilige birmaan) en een paard (Chase) waar ik elke dag te vinden ben. U zult mij het meeste zien in de praktijk in Nunspeet maar soms val ik ook in bij de andere dependances. Graag tot ziens in onze mooie praktijk!!

geen-foto

Chantal, paraveterinair

Mijn naam is Chantal de Boer en ben woonachtig in Dronten, samen met mijn moeder, zusje en onze dieren. Zelf heb ik op dit moment 3 konijnen, 4 tamme parkietjes en een aquarium met verschillende vissen.

Van jongs af aan ben ik gek op dieren. Als klein meisje vermaakte ik mij al dagenlang met het verzorgen en opereren van mijn dierenknuffels. Infusen aanleggen, injecties geven, verbinden en zelfs hechten. Niets was te gek!
Toen ik na het behalen van mijn VMBO-TL diploma in 2010 een MBO opleiding moest gaan kiezen, was dit daarom ook niet zo heel moeilijk. Ik wilde graag iets doen voor en met mensen en dieren, dus koos ik voor de 4-jarige opleiding tot Paraveterinair niveau 4 op AOC de Groene Welle te Zwolle. Tijdens deze opleiding heb ik verschillende stages moeten lopen en kwam ik in mei 2014, in mijn 3e leerjaar, bij dierenkliniek de Dierenbus in Lelystad terecht.

Na een ontzettend leuke en enorm leerzame stageperiode ben ik in de vakanties en elke woensdagochtend bij de Dierenbus blijven werken. Ook mijn eindstage heb ik bij dierenkliniek de Dierenbus gedaan. Tijdens deze eindstage ben ik op woensdag 20 mei 2015 geslaagd voor de opleiding en mag ik mij officieel paraveterinair noemen.

Ik hoop nog heel lang bij dierenkliniek de Dierenbus te mogen blijven werken om het fantastische team te versterken.

cynthia

Cynthia, paraveterinair

Mijn naam is Cynthia Bosman. In 2013 ben ik begonnen aan de opleiding dierenartsassistent paraveterinair aan de Groene Welle te Zwolle. Ik wist al heel vroeg dat ik iets met dieren wou gaan doen later, wat het precies zou gaan worden wist ik nog niet. Op mijn 7kreeg ik mijn eigen pony en zo ontstond ook mijn liefde voor paarden. Paardrijden doe ik graag in mijn vrije tijd. Ook niet te vergeten mijn hond Rex, een Cane Corso van inmiddels 4 jaar, een held op sokken met een gouden karakter.

In april 2016 ben ik stage komen lopen bij Dierenziekenhuis Nunspeet, dit heeft mijn passie voor het vak alleen maar groter gemaakt en ik heb er die zomer ook vakantiewerk gedaan. Het leukste aan mijn werk vind ik dat je dieren ziet opknappen na een behandeling en zo mens en dier weer gelukkig maakt. In juli 2017 heb ik mijn diploma in ontvangst mogen nemen. Ik ben blij dat ik dit leuke team mag versterken, dit zal vooral op de zaterdag zijn, omdat ik weer naar school ga om door te leren tot dierenarts. Ik heb nog een lange weg te gaan, maar heb er vooral heel veel zin in!

geen-foto

Deborah, paraveterinair

Mijn naam is Deborah en woon in Nunspeet met mijn 2 lieve kinderen en onze zwarte kat Vival en hamster Evi.
Als hobby ben ik altijd actief in de paardensport geweest. Op dit moment niet meer omdat mijn kinderen graag leuke dingen ondernemen,  maar ik heb mijn diploma om les te mogen geven en dat doe ik dan ook graag.
Ik was na 18 jaar ervaring bij een andere kliniek toe aan een nieuwe uitdaging en ben deze uitdaging aangegaan in Nunspeet en in Elburg.
Het leuke van dit vak vind ik dat het gevarieerd is van een praatje aan de balie om je advies te geven tot je hulp in de operatie kamer.
Dit is voor mij de reden geweest om paraveterinair te gaan worden.
Wat ik erg leuk vind in de praktijk is vooral achter de schermen. De opnames waarbij we de dieren onder controle houden tot het klaar maken van de dieren voor een ingreep en alles wat daarbij komt kijken.
Kortom het lijkt mij leuk om u te ontmoeten in 1 van onze praktijken.
geen-foto

Denise, paraveterinair

Hier komt zo spoedig mogelijk een beschrijving van Denise.

Dyantha-300x291

Dyantha, paraveterinair

Even voorstellen, ik ben Dyantha Polinder en woon in Nunspeet samen met mijn man Mark. Sinds mei 2010 ben ik werkzaam bij DZH Nunspeet. Ook werk ik regelmatig op een van de andere locaties. Al zo lang als ik me kan herinneren wil ik “iets met dieren doen.” Ik heb gekozen om voor paraveterinair te gaan studeren aan het Groenhorst College in Barneveld. Hier heb ik ook mijn diploma behaald.

Nu werk ik al een aantal jaar met plezier in deze praktijk. Het leukste aan mijn werk vind ik de veelzijdigheid, geen dag is hetzelfde. Mijn interesses binnen de praktijk liggen bij de laboratoriumwerkzaamheden, röntgenologie en het verzorgen van de opgenomen dieren.
Ik heb een cursus gevolgd tot diabetesconsulente en heb hiervoor het certificaat behaald. Tevens doe ik het onderhoud van de laboratoriumapparaten die we in onze praktijk hebben. Met deze apparaten kunnen we veel onderzoeken zelf doen waardoor eigenaren snel een uitslag hebben.

We hebben een kat, Mila, een kruising abessijn. Een portret opzich. Lief en eigenwijs.
En een hond, Buddy. Een super slim derdehandsje met een gouden hart en hier en daar een uitdaging.

Naast mijn werk houd ik van fotograferen, lezen, schetsen, wandelen en trainen met Buddy. Nieuwe trucjes aanleren en speuren behoren tot de favorieten. Daarna is het heerlijk bijkomen op de bank met een boek en op schoot een kat die van de bladzijdes een soort origami probeert te maken…

Graag tot ziens in onze praktijk!

geen-foto

Ellen, paraveterinair

Hier komt zo spoedig mogelijk een beschrijving van Ellen.

ilse

Ilse, paraveterinair

Sinds 1995 ben ik werkzaam bij Dierenziekenhuis Nunspeet. Via een stage ben ik aan deze baan gekomen. Op het Groenhorst College in Barneveld heb ik mijn opleiding tot paraveterinair gevolgd. Zelf woon ik in Harderwijk met mijn vriend, zoontje en dochtertje.

geen-foto

Jolanda, paraveterinair

Hier komt zo spoedig mogelijk een beschrijving van Jolanda.

karen

Karen, paraveterinair

Ik ben Karen, geboren, getogen en woonachtig in Epe. Getrouwd en we hebben samen twee zoons van 21 en 19 jaar oud.

In 1993-1995 ben ik dierenartsassistente geweest in Epe en Zwolle en na vele jaren in het bedrijfsleven gewerkt te hebben, heb ik de studie Paraveterinair bij Groenhorst College in Barneveld gedaan en ben teruggekeerd in de veterinaire wereld, waar toch echt mijn hart ligt.

Thuis vermaak ik me met onze twee Rottweilers, Franse Bulldog en 3 pony’s. Voor de nodige lichaamsbeweging ga ik geregeld de bossen in, naar de sportschool en leef ik me uit tijdens obstacle (mud) runs. Ook reizen is een grote passie van ons. Tijdens het reizen zijn we altijd erg sportief bezig; paardrijden, duiken, skiën of prachtige wandelingen in de bergen maken.

karin1-0

Karin, paraveterinair

Mijn naam is Karin Schwarze. Samen met mijn man Gert en ons zoontje Stef woon ik in Harderwijk. Nadat ik de opleiding tot paraveterinair heb afgerond in 2003, vond ik niet direct werk als assistente. Ik heb toen 1,5 jaar lang verschillende baantjes gehad in Nederland en Australie tot ik in 2006 aan de slag mocht in Nunspeet. Daar werk ik nog steeds met veel plezier als all round assistente met speciaal interesse voor tandheelkunde, röntgenologie en voeding.

krista

Krista, paraveterinair en kattengedragsdeskundige

In mei 2009 ben ik bij de ‘Dierenbus’ in Lelystad komen werken. Ik heb mijn opleiding tot paraveterinair gehaald aan het Groenhorst college te Barneveld. Na jaren werkervaring in andere branches ben ik in 2007 met deze opleiding gestart.

Met de praktijk hebben we een hoop toekomstplannen, zo krijgen wij, werknemers, ook alle tijd en ruimte om bij te scholen. Zelf heb ik de cursus tot ‘huisdiergedragsadviseur’ gedaan. Daar is mijn interesse voor het gedrag van dieren ontstaan. In 2012 ben ik daarom met de opleiding tot kattengedragstherapeut gestart. Katten zijn namelijk mijn grote passie. Van baby af aan ben ik met katten opgegroeid en toch heb ik zo ontzettend veel van de opleiding geleerd. Er was zoveel wat ik niet wist omtrent het gedrag van dit geweldige dier. Inmiddels ben ik afgestudeerd en druk bezig om mijn kattengedragsbureau ‘Begrip voor de kat’ op de kaart te zetten. U kunt mij vinden op www.begripvoordekat.nl of op www.facebook.com/begripvoordekat. Indien u vragen heeft omtrent kattengedrag benader mij gerust via mijn eigen kanalen of via de dierenkliniek.

Helaas zijn er (te) veel katten die in stressvolle situaties leven. De eigenaar heeft dat vaak niet in de gaten, er is immers geen opzet in het spel, maar men weet gewoon niet beter. Mijn doel is meer ‘Begrip voor de Kat’ te vragen en eigenaren beter voor te lichten. Op mijn Facebook pagina zet ik regelmatig leuke kattenweetjes en tips. Goede voorlichting kan veel probleemgedrag voorkomen en daar wil ik met mijn bedrijf aan bijdragen.

Zelf heb ik één kat genaamd Netel van 9 jaar, twee konijnen en een American Staffordshire Terriër reu Hellboy (6 jaar). Hellboy gaat vaak met mij mee naar werk, dus wellicht dat jullie hem wel eens gezien hebben.

Op dit moment ben ik fulltime werkzaam in de praktijk in Lelystad. Jullie treffen mij dan ook 5 dagen in de week. Naast het werk als kattengedragstherapeut, begeleid ik katten en honden die last hebben van overgewicht, zodat zij op een verantwoorde manier gewicht verliezen.
De zorg van onze patiënten staat uiteraard voorop en hier besteden we met ons team veel tijd en aandacht aan. Dit vertaalt zich uiteraard naar een goede voor- en nazorg van onze operatiepatiënten, maar ook naar contact maken met de patiënten tijdens het spreekuur. Op deze manier hopen wij dat onze patiënten zich een klein beetje meer op hun gemak voelen en inzien dat het niet alleen maar vervelende onderzoeken en injecties zijn, maar ook een aai over de bol en misschien wel een lekkere snack (met goedkeuring van de baas uiteraard). Deze persoonlijke aandacht aan mens en dier, is wat mij heel erg aantrekt aan deze praktijk, waar ik nu dan ook al een aantal jaar met veel plezier werk. Ik hoop dat het u en uw huisdieren ook aanspreekt, zodat wij u in onze praktijk welkom mogen heten.

linda

Linda, paraveterinair

Mijn naam is Linda Gerritsen en samen met mijn man Roeland woon ik in het fijne Elburg.

 

Na zo’n 10 jaar gewerkt te hebben in het bankwezen heb ik gekozen om mijn hart te volgen en een hele andere richting op te gaan. Mijn hart heeft altijd bij dieren gelegen en daarom ben ik begonnen met de opleiding paraveterinair dierenassistent. Voor deze opleiding heb ik stage gelopen bij een Draverij en daarna ben ik in januari 2017 gestart met stage bij Dierenziekenhuis Nunspeet.

 

Inmiddels heb ik de opleiding afgerond en werk ik in Nunspeet en ben ik ook veel te vinden bij de praktijk in Elburg wat mij beide erg goed bevalt.

 

Thuis hebben wij 2 katten (Lilo en Pebbles) en een Cocker Spaniël genaamd Joe rondlopen die allemaal erg van aandacht houden. Ook heb ik een paard waar je me dagelijks kan vinden en met wie ik graag door de bossen cross!

loni

Loni, paraveterinair

Tijdens de opleiding tot paraveterinair aan het Groenhorst College te Barneveld heb ik hier stage gelopen en daarna weekend-, en vakantiewerk gedaan. Nadat ik in 2006 mijn diploma heb behaald, ben ik het team van DGC Nunspeet komen versterken. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, waardoor ik hier met veel plezier werk.

lucie

Lucie, assistente

Mijn naam is Lucie Hulst. Sinds juni 1995 werk in bij de dierenartsenpraktijk.
De eerste jaren in Dronten en Swifterbant, nu al heel wat jaartjes in Elburg. Ik heb het er prima naar mijn zin. Het fijnste van het werk is het contact met de dieren en de eigenaren. Door de jaren heen heb ik heel wat mensen leren kennen.

maayke

Maayke, paraveterinair

Graag wil ik me aan jullie voorstellen: Ik ben Maayke Stouwdam, getrouwd met Michiel en samen hebben wij een dochtertje en een zoontje. Bij ons gezin horen ook onze twee Maine Coons en onze vier konijnen.

Als klein meisje was ik al bezig met het verzorgen van mijn konijnen en cavia’s.
Omdat ik zelf geen hond mocht, liet ik voor verschillende mensen jarenlang hun hond uit. Tot we op een gegeven moment thuis tóch een hondje kregen. Een heel lief mengelmoesje, genaamd Max.

Het was voor mij geen gekke stap om de opleiding Paraveterinair te gaan doen in Barneveld, ik wilde altijd al iets doen met dieren. In de loop der jaren heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt, van dierenspeciaalzaak en dierenarts tot in een nasynchronisatie studio. Dieren bleven altijd mijn hobby, thuis had ik ze altijd om me heen. En daarom ben ik erg blij dat ik bij de Dierenbus mocht beginnen!
Ik werk een paar vaste uurtjes per week, maar spring heel vaak bij en ben dus met regelmaat op de praktijk te vinden. Tot ziens bij de Dierenbus!

marissaenlodewijk

Marissa, paraveterinair / management

Ik ben Marissa Amersfoort en woon samen met mijn Devon Rex kat Valentijn, Sphynx poesje Izzy en dwergteckeltje Lodewijk in Lelystad.

Ook ik wilde vanaf jongs af aan al ‘iets met dieren’ gaan doen. Na wat verschillende opleidingen en omwegen ben ik in 2011 bij Dierenziekenhuis Nunspeet terecht gekomen.

Naast mijn paraveterinaire taken houd ik mij binnen de praktijk bezig met de marketing, communicatie en inkoop.
Naast het werken met dieren vind ik vooral het klantcontact erg leuk/belangrijk en dit vind ik gelukkig veel terug in mijn werk!

Graag tot ziens in een van de praktijken!

pascalle1-0

Pascalle, paraveterinair

Ik ben Pascalle Westera, en ik ben werkzaam bij Dierenziekenhuis sinds mei 2016. Mijn diploma heb ik behaald op het Groenhorst College in Barneveld. In woon in Ermelo met mijn twee hondjes Diesel en Jopie en mijn kat Harry ! Ik ben twee dagen per week te vinden in Nunspeet en twee dagen in de dependance in Vaassen. In mijn vrije tijd ben ik bij de paarden te vinden!

Rianne-300x290

Rianne, paraveterinair

Ik ben Rianne Borst, geboren op 14-04-1971. Na mijn MAVO opleiding ben ik gaan werken bij DAP Elburg, daaruit kwam een vast contract wat ruim 10 jaar heeft mogen voortduren. Tijdens deze periode ben ik in het bezit gekomen van mijn paraveterinair diploma. Na 15 jaar er tussen uit te zijn geweest ben ik sinds 28 juli 2014 werkzaam bij Dierenziekenhuis Nunspeet. Het leuke van dit beroep is dat als je zieke dieren later weer gezond terug ziet, het een voldaan en blij gevoel geeft. Zelf heb ik 5 honden, 4 katten, een paard, pony, kippen, konijn en een gezellige grijze roodstaart. Het zijn allemaal leuke, lieve en zeer gezellige dieren, die altijd blij zijn als je thuis komt. Specialisaties heb ik niet, allround heeft mijn voorkeur.

geen-foto

Sascha, paraveterinair

Hier komt zo spoedig mogelijk een beschrijving van Sascha.

sharon

Sharon, paraveterinair

Hier komt zo spoedig mogelijk een beschrijving van Sharon.

susan

Susan, paraveterinair

De liefde voor dieren is mij met de paplepel ingegoten en vanaf jongs af aan wilde ik niets liever dan dierenarts worden. Uren kon ik me vermaken met het spelen en verzorgen van onze dwergkonijnen en toen Spike, onze Jack Russel, in huis kwam, was het feest compleet. Dat ik graag wilde werken met dieren stond sindsdien vast.

Op de middelbare school bleek echter dat een toekomst als dierenarts niet voor mij was weggelegd en heb ik besloten om het ‘iets willen doen met dieren’ voort te zetten in de opleiding Diermanagement te Leeuwarden. Als extra module koos ik ervoor om de cursus Paraveterinair dierenartsassistente te volgen, een keuze waar ik absoluut geen spijt van heb.

Na enige jaren werkzaam te zijn geweest voor een dienstverlenend bedrijf voor dierenartspraktijken, begon het toch te kriebelen; het werken met dieren en het contact met mensen. Toen ik de vacature zag bij De Dierenbus in Lelystad heb ik direct gesolliciteerd met als resultaat dat ik vanaf 1 februari 2011 het team versterk. Een team waarin de communicatie met en de aandacht voor klant en dier centraal staat.

Sinds de zomer van 2011 hebben mijn vriend en ik een Labrador teefje, genaamd Dribbel, als huisgenoot. Dribbel is als 8 maanden oude puberhond bij ons in huis gekomen. Beginnende als een onstuimige en eigenwijze hond, kunnen we nu zeggen dat we met veel geduld, rust en liefde een zelfstandige, maar echte schat van een hond hebben. Voor haar geestelijke uitdaging, speur ik eens per week met haar. Een bezigheid waar ze zich voor 110% inzet en waar we beide veel plezier aan beleven.

Dat ik nu van iets waar ik mijn hele leven al graag mee bezig ben, mijn beroep heb mogen maken, dat is geweldig!

theo

Theo, paraveterinair

Hier komt zo spoedig mogelijk een beschrijving van Theo.