Dierenziekenhuis Nunspeet | Dierenartsen
16751
page,page-id-16751,page-template-default,mega-menu-top-navigation,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Dierenartsen

geen-foto

Annemiek Boers, dierenarts

Hier komt zo spoedig mogelijk een verhaaltje over Annemiek.

charlotte

Charlotte Schumm, dierenarts

Mijn naam is Charlotte Schumm, getrouwd met Jan en moeder van 4 prachtige kinderen.

 

Op 31 mei 1999 kwam mijn lang gekoesterde droom, die ik al sinds mijn vierde jaar had, uit: ik studeerde af als dierenarts aan de universiteit van Utrecht. Wat was ik blij dat ik niet alleen met mijn neus in de boeken te moeten, maar eindelijk met echte dieren en echte mensen mocht werken.

 

De eerste jaren heb ik overal in het land waarnemingen gedaan in de gezelschapsdieren en heb ik gewerkt in een gemengde praktijk met gezelschapsdieren en landbouwhuisdieren. In deze periode heb ik mijn passie voor konijnen, knaagdieren (ratten, hamsters, muizen) en kippen als huisdier verder verdiept.

 

Sinds eind 2001 ben ik werkzaam in Lelystad, de eerste vijf jaar bij een andere gezelschapsdierenpraktijk en sinds januari 2008 bij De Dierenbus.

 

Ik werk daar op dinsdag en woensdag en af en toe vang ik wat losse uren op. Mijn grote passie is konijnen en knaagdieren, maar ook alle andere gezelschapsdieren vind ik geweldig. Ik hoop van harte u en uw huisdier te ontmoeten in onze fijne praktijk!!

geen-foto

Christel Vinke, dierenarts

Hier komt zo spoedig mogelijk een beschrijving van Christel.

elke1-0

Elke Deutekom, dierenarts

Het moment waarop ik bedacht heb dat ik dierenarts wil worden kan ik mij niet eens meer herinneren. Eigenlijk weet ik gewoon niet beter. De studie diergeneeskunde sloot ook volledig aan bij mijn verwachtingen en toen ik was afgestudeerd kon ik niet wachten om te beginnen als dierenarts.

Mijn eerste werkervaring heb ik opgedaan in een praktijk in Wageningen. Daarna heb ik een periode op de faculteit Diergeneeskunde gewerkt bij de afdeling anesthesie en vanaf 2015 ben ik werkzaam als dierenarts bij Dierenziekenhuis Nunspeet.

Eigenlijk spreken alle aspecten van het vak mij aan, maar mijn grote passie heb ik toch wel gevonden in de chirurgie. Hierbij probeer ik ook met zoveel mogelijk nascholing nieuwe inzichten en technieken toe te passen.

Thuis word ik begroet door mijn lieve kat Louis, die gelukkig altijd wel in is voor een knuffel.

Tot ziens in de praktijk!

geen-foto

Gerlinde Schuite, dierenarts

Hier komt zo spoedig mogelijk een beschrijving van Gerlinde.

heleen-dierenbus

Heleen Kroese, dierenarts

 Sinds april 2010 werk ik bij dierenkliniek de Dierenbus in Lelystad. Samen met mijn gezin, bestaande uit man en twee kinderen en onze twee heerlijke katers Tommie en Boele, woon ik in de Meern waar vandaan Lelystad prima te berijden is.

Van jongs af aan heb ik altijd het gevoel gehad dat ik iets met dieren heb. Thuis hadden we geen dieren maar dat was geen probleem want ik nodigde gewoon de katten van de buren uit voor een bezoekje en dat was nooit tevergeefs: de katten vonden alle aandacht altijd geweldig en bleven zolang mogelijk terugkomen. Zelfs nadat ik al jaren het huis uit was, kwamen ze nog.

Toen gekozen moest worden wat te gaan studeren was de keuze Diergeneeskunde snel gemaakt. Tijdens mijn studie mocht ik altijd de zondagsdiensten en tijdens vakanties meedraaien als assistente bij een praktijk in de buurt zodat ik alvast wat ervaring op kon doen.

In 2005 studeerde ik af en ben ik begonnen met hier en daar waar te nemen in verschillende praktijken door het hele land. Uit de waarnemingen volgden ook vaste, maar parttime banen, ver weg van het thuisfront. Toen het reizen mij te zwaar werd ging ik weer op zoek: tot mijn geluk kon ik aan de slag bij dierenkliniek de Dierenbus: een super gezellig team dat werkt met veel tijd en aandacht voor eigenaar én dier en dat is precies wat ik belangrijk en prettig werken vind! Wat mij zo aantrekt in de visie van de Dierenbus zijn de duidelijke taal en het luisterend oor. Verder vind ik het een leuke uitdaging om in zo’n nieuwe jonge praktijk aan het werk te zijn en die te kunnen helpen uitbouwen tot een moderne kliniek.

heleen

Heleen Pouwer, dierenarts

Mijn naam is Heleen Pouwer. Ik ben in 2013 afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren aan de Faculteit Diergeneeskunde. Na gewerkt te hebben in verschillende praktijken ben ik sinds september 2014 met veel plezier werkzaam bij Dierenkliniek Elburg en Dierenziekenhuis Nunspeet.

Samen met mijn vriend en border collie Cooper woon ik in Emst. Hier geniet ik van de omgeving, zowel wandelend met Cooper als met de mountainbike of racefiets.

Ik vind dat huisdieren veel liefde en gezelligheid brengen. Wel blijft het welzijn van uw dier belangrijk. Zo probeer ik in mijn werkzaamheden met veel begrip en passie voor elke patiënt het meest passende plan uit te stippelen. Dit is voor mij elke dag opnieuw een uitdaging!

ietje1-0

Ietje Pinckers, dierenarts

Vanaf 2001 heb ik als dierenarts in een aantal verschillende dierenartspraktijken gewerkt op verschillende plekken in Nederland. De afgelopen jaren heb ik mij met veel plezier toegelegd op de kattengeneeskunde. Daarnaast ben ik gecertificeerd veterinair acupuncturist. Deze behandelingen worden vergoed door de dierziektekostenverzekering. Sinds juni 2006 ben ik met veel plezier werkzaam in deze praktijk. Het is een gezellige, drukke praktijk waar altijd wel iets te beleven is en waar constant nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden. Ook na mijn werk spelen dieren een grote rol. Bij thuiskomst staan er twee mauwende poezen om aandacht (en vooral eten) te vragen. Daarbij heb ik nog twee pony’s die ook aardig wat tijd en aandacht vragen, maar de meeste tijd van de dag etend in de wei doorbrengen.

jeske

Jeske Kranenbarg, dierenarts

In 2001 mocht ik dan eindelijk aan de studie diergeneeskunde beginnen in Utrecht. Tijdens mijn studie heb ik in verschillende praktijken stage gelopen en in 2009 ben ik afgestudeerd als dierenarts.

Na eerst 3,5 jaar in het westen van het land te hebben gewerkt ben ik sinds 2014 actief bij Dierenziekenhuis Nunspeet.

U zult mij vooral tegenkomen in Elburg, Elspeet en Swifterbant.

In mijn vrije tijd ga ik graag op stap met de honden (Otje, de kruising teckel en Henkie de labrador). Daarnaast rijd ik fanatiek paard en fokken we ieder jaar een veulentje. Om ons gezinnetje compleet te maken hebben we een driepotige kat genaamd Pivo.

Ik zie u graag terug in 1 van de praktijken!

rolf

Rolf Bus, dierenarts

Ik ben Rolf Bus. Zo lang als ik me kan herinneren zijn dieren deel van mijn leven.
De liefde voor de schepping, en in het bijzonder voor dieren,  heeft er bij mij op een natuurlijke manier voor gezorgd dat ik een beroep wilde uitoefenen waarin ik met dieren te maken kreeg.
Dierenarts dat leek me geweldig, na in 1990 te zijn afgestudeerd, nam dat gevoel alleen maar meer toe. In de loop der jaren ben ik mijn beroep geleidelijk aan anders gaan uitoefenen.
Vanuit een toenemend besef hoe belangrijk huisdieren zijn voor mensen ben ik me gaan realiseren hoe groot het vertrouwen  is dat u schenkt aan dierenartsen in het algemeen en aan mij in het bijzonder.
Voor mij betekent dit dat ik zowel  verantwoordelijk wil zijn voor het medische deel, wat uiteraard van de hoogste kwaliteit moet zijn, maar ook zorg wil dragen voor oprechte betrokkenheid met patiënt en eigenaar.
Dit is de enige manier om recht te doen aan uw vraag en zorg rondom uw huisdier.
Dit betekent praktisch vertaald, dat er naar je geluisterd wordt, in tijd en aandacht. Dat er in heldere en eenvoudige taal gecommuniceerd wordt en dat er keuzemogelijkheden voorgelegd worden. Eerder ben ik niet tevreden. Samen kijken we daarna wat op dat moment de beste keus is in de behandeling en het welzijn van uw huisdier. 


In 2003 werd het besluit om vanuit deze visie een nieuwe praktijk op te starten geboren. In 2008 werd de vestiging in Lelystad geopend. Alle medewerkers delen deze visie en dragen die mee uit, tot welzijn van dier en hun baasjes, en tot vreugde op de werkvloer, voor ons allen.

Dat is ook wat u van de Dierenbus mag verwachten.

sanne

Sanne van Aerts, dierenarts

Als klein meisje riep ik al dat ik dierenarts wilde worden en na zes jaar studeren in België kwam die wens in 2012 eindelijk uit.
Na mijn afstuderen heb ik een aantal maanden vrijwilligerswerk gedaan bij een dierenartsenpraktijk in Ghana. Daarna heb ik in diverse dierenartsenpraktijken in Nederland gewerkt, waaronder in 2016 een aantal maanden bij de vestiging in Lelystad.
Sinds de aansluiting van die praktijk bij Dierenziekenhuis Nunspeet in 2017 ben ik weer terug. U zult mij vooral aantreffen in de praktijken in Lelystad en Swifterbant.
Thuis heb ik het gezelschap van mijn man en twee Balinese poezendames, die altijd in zijn voor een knuffel of een goed (en luid) gesprek.

geen-foto

Simeon Goudeketting, dierenarts

Hier komt zo spoedig mogelijk een verhaaltje over Simeon Goudeketting.

tessa

Tessa Logtenberg, dierenarts

Net zoals bij mijn collega’s was de liefde voor dieren ook bij mij van jongs af aan aanwezig. Naast deze liefde ontstond er een passie voor de medische wetenschap en daarmee was de keuze voor de studie diergeneeskunde snel gemaakt.  In 2017 ben ik afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Tijdens mijn studie heb ik diverse malen in asiels en praktijken in het buitenland geholpen. Hierbij heb ik medische zorg verleend aan zowel katten als honden in gebieden waar weinig mogelijkheden zijn en waar de omstandigheden vaak verre van ideaal zijn.

Ik vind het belangrijk om uw huisdier diezelfde fijne zorg en aandacht te bieden, maar dan bij ons in de praktijk, waar de mogelijkheden groot zijn en waar het team goed op elkaar is ingespeeld.

Helaas wacht er naast mijn vriend bij thuiskomst in Harderwijk nu nog geen lieve kat of hond bij thuiskomst, maar daar gaat hopelijk in de nabije toekomst iets in veranderen.

Tot ziens in de praktijk!

wendelke

Wendelke den Hond, dierenarts

Mijn naam is Wendelke den Hond – Noorman, een toepasselijke achternaam voor een dierenarts.
Ik woon met mijn man, drie zoons en onze Border Terriër in Epe.

Na een studie van 6 jaar aan de Universiteit van Utrecht ben ik in 2004 afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren. In het begin van mijn loopbaan heb ik al zo’n 5 jaar in Nunspeet en Elburg gewerkt. In de periode daarna ben ik werkzaam geweest bij een andere dierenkliniek in de omgeving.

Sinds september 2017 ben ik weer terug bij Dierenziekenhuis Nunspeet. Het grootste deel van de tijd ben ik te vinden in de kliniek in Elburg, waar ik als allround gezelschapsdierenarts goed op mijn plaats ben.

wouter

Wouter Kranenbarg, dierenarts

Geboren en opgegroeid in het buitengebied van Ede, voel ik mij op de Veluwe helemaal thuis. Van jongs af aan was het al duidelijk dat ik dierenarts wilde worden. Eind 2005 was het dan ook zover en ben ik afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren. Na ongeveer een jaar gewerkt te hebben in het zuiden van het land ben ik in april 2007 begonnen bij Dierenziekenhuis Nunspeet. Een prachtige praktijk met veel kennis, zorg en faciliteiten om uw huisdier optimaal te behandelen. Het werken in deze praktijk is leuk, afwisselend en uitdagend. Na het werk gaat de dierenliefde gewoon door en ben ik altijd weer blij om met mijn eigen hond en paarden bezig te zijn.

wouterm

Wouter Molenbroek, dierenarts

In 2014 heeft Wouter de opleiding Diergeneeskunde Master der Gezelschapsdieren afgerond.
Hij is in 2014 bij Dierenkliniek Bodegraven gaan werken en inmiddels werkt hij nu 2 maanden bij ons en we moeten zeggen; daar zijn wij erg blij mee!
Wouter is voor ons een fijne toevoeging aan ons team, hij heeft veel kennis en behandeld al zijn patiënten met veel toewijding.

Net zoals veel van onze collega’s vind Wouter ook de afwisseling en diversiteit van het werk erg leuk. Orthopedie, chirurgie, oncologie én tandheelkunde zijn de onderdelen waar Wouter zijn grootste interesse ligt.

In zijn vrije tijd zit Wouter ook zeker niet stil. Hij maakt de sportschool onveilig om Crossfit te doen, rijdt graag op zijn motor, reist de wereld rond en maakt dan de meest prachtige foto’s.
Mocht Wouter dan toch thuis zijn dan houdt hij er van om heerlijk te koken en hij houdt dan zijn twee grasparkietjes en de Siberische kat Fluffy gezelschap!

Wilt u een keer kennis maken met Wouter, maak dan een afspraak bij hem!