Dierenziekenhuis Nunspeet | Overige medewerkers
16779
page,page-id-16779,page-template-default,mega-menu-top-navigation,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Overige medewerkers

alien1-0

Alien van de Bosch, boekhoudster

Sinds mei 2005 werkzaam als assistente op de boekhouding voor twee dagdelen per week. Ik ben opgegroeid op een boerderij, tussen de koeien, varkens, katten en honden (en muizen). Als kleuter wilde ik aan tafel niet eten. Mijn ouders maakten zich zorgen, totdat ze erachter kwamen dat ik gezellig met de koeien veekoek at. Ik voel me dan ook prima thuis binnen de praktijk en het is fijn om naast het gezin een aantal uren te werken met gezellige collega’s. Het is nooit saai; er gebeurt altijd wel wat bijzonders.

alientje1-0

Alien, praktijkhulp

Mijn naam is Alien Wittingen. Al sinds 2003 ben ik praktijkhulp bij de dierenartsenpraktijk.  Ik doe allerlei verschillende werkzaamheden, zoals schoonmaken, de post wegbrengen et cetera. Ik wandel ook graag met de honden van onze medewerkers.

gerda

Gerda, schoonmaakster

Ik ben Gerda Pluim en woon al 26 jaar in Vierhouten. Ik ben getrouwd en heb drie dochters en twee kleindochters. Ik heb verschillende huisdieren. In de praktijk help ik Alien met schoonmaken. Ik ben dol op dieren, dus ben ik bij de praktijk goed op mijn plaats.

geen-foto

Lenie Mooiweer, boekhoudster

Hier komt zo spoedig mogelijk een verhaaltje over Lenie.

sietske

Sietske van Loo, boekhoudster

In 1997 kreeg ik de kans om 4 uur per week op de boekhoudafdeling van DGC Nunspeet te komen werken. Naarmate de praktijk groeide, groeide ook mijn aantal uren en inmiddels werk ik er 4 dagen per week. Het is een boeiende baan, omdat je met alle facetten van de boekhouding te maken hebt. Nog meer pluspunten: klantcontacten, leuke collega’s, goede sfeer. Ook Loki, mijn mooie, lieve border terrier die gewoon mee mag, ofwel onder mijn bureau, ofwel in de grote kennel naast de praktijk, zorgen voor prima werkomstandigheden.