Dierenziekenhuis Nunspeet | Specialisten
17795
page,page-id-17795,page-template-default,mega-menu-top-navigation,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Specialisten

robert-wtjas

Dr. Robert Favier, Dierenarts Specialist interne geneeskunde der gezelschapsdieren

Dr. Robert Favier is in 1999 afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit van Utrecht. Direct na zijn afstuderen is hij in 1999 begonnen aan de opleiding tot Specialist Interne Geneeskunde der Gezelschapsdieren. Deze opleiding is in 2003 afgerond en binnen de Universiteitskliniek voor Gezelschapsdieren in Utrecht heeft hij zich daarna toegelegd op de hepatologie der gezelschapsdieren. In 2011 is Robert gepromoveerd op “Hepatitis bij honden en de pathomechanismen van koper-geïnduceerde hepatitis in COMMD1 deficiënte honden”. Van 2009 tot 2017 is Robert tevens als programma voorzitter van de Master Geneeskunde van Gezelschapsdieren verantwoordelijk geweest voor het opleiden van nieuwe gezelschapsdierenartsen.

Per 1 juli 2017 is Robert in dienst bij Evidensia als programma directeur van de Evidensia Academy in Nederland, het instituut binnen Evidensia dat “het leven lang leren” van dierenartsen en dierenartsassistenten begeleidt en ondersteunt. Tevens werkt Robert als internist 2 dagen per week in Nunspeet voor het verwijscentrum Evidensia Dierenziekenhuis De Veluwe.