Dierenziekenhuis Nunspeet | Vacature dierenarts Nunspeet
17841
page,page-id-17841,page-template-default,mega-menu-top-navigation,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Vacature dierenarts Nunspeet

Ben jij de enthousiaste gedreven dierenarts die ons team komt versterken?!

 

Voor Dierenziekenhuis Nunspeet zijn wij op zoek naar een gediplomeerd dierenarts voor 24-32 uur per week vanaf april 2019.

 

Wie zijn wij?
Wij zijn een grote snelgroeiende kliniek met een hoofdvestiging in Nunspeet en dependances in Elburg, Swifterbant en Lelystad.
Wij beoefenen zowel eerste- als tweedelijns diergeneeskunde en streven naar optimale zorg en  kwaliteit.

 

Wat zoeken we?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste gediplomeerd eerstelijns dierenarts met minimaal 2 jaar werkervaring en met een voorliefde voor het behandelen van opnamepatiënten en de interne geneeskunde. Je kunt zelfstandig afspraken doen en de standaard operaties uitvoeren. Je bent een echte teamplayer en voelt je thuis in een groot team maar kunt ook heel goed zelfstandig werken. Je neemt je verantwoordelijkheid en werkt nauwkeurig. Je hebt er geen problemen mee om mee te draaien in het dienstenrooster en af en toe op zaterdag te werken.
Naast dat je natuurlijk erg van dieren houdt, vind je het ook leuk om met mensen om te gaan en ben je klantvriendelijk en sociaal vaardig.

 

Wij bieden:
– een hecht team en een leuke werksfeer
– goed ingerichte praktijken die aan alle kwaliteitseisen voldoen
– ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
– salariëring in overleg

 

Ben jij degene naar wie wij op zoek zijn? Stuur dan een mail met je motivatiebrief en CV naar anne@dierenziekenhuisnunspeet.nl

 

Dierenziekenhuis Nunspeet
Zwolsewegje 16
8071 RX Nunspeet
0341-252353
www.dierenziekenhuisnunspeet.nl

 

Contactpersoon: Anne van der Veen
E-mail: anne@dierenziekenhuisnunspeet.nl