Dierenziekenhuis Nunspeet | VDH – Duitse Herdershonden
16934
page,page-id-16934,page-template-default,mega-menu-top-navigation,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

VDH – Duitse Herdershonden

VDH-vertrouwensarts

Wij zijn door de VDH (Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden) aangesteld als vertrouwensarts. Alleen daartoe aangewezen dierenartsen mogen voor het VDH na onderzoek van een dier officieel uitspraak doen over een aandoening of afwijking.

 

HD-en ED-foto’s

Naast de röntgenfoto’s die we maken als vertrouwensarts, maken we ook HD-en ED foto’s die door de VDH beoordeeld worden om binnen de vereniging deel uit te mogen maken van de fokkerij.

 

Let op:

Voor het maken van officiële röntgenfoto’s voor het VDH hebben wij minimaal 3 dagen van te voren een foto of scan nodig van de stamboom van de hond en van het eigendomsbewijs. U kunt contact met ons opnemen voor het emailadres.

Voor een afspraak bij de vertrouwensarts, dient u via het VDH een attestnummer te hebben wat u doorgeeft bij het maken van de afspraak. Let op: het maken van de afspraak moet binnen 10 dagen na het verkrijgen van het attestnummer gebeuren. (De afspraak hoeft niet binnen 10 dagen plaats te vinden.)