Spoed (24/7) 0341 - 252 353
Dierenziekenhuis Nunspeet 0341 - 252 353
Dierenkliniek Elburg 0525 - 68 51 82
Dierenkliniek de Dierenbus 0320 - 254 021

Puppy- en kittenconsultatie

Gezond opgroeien zonder zorgen

Puppy- en kittenconsultatie

Dierenziekenhuis Nunspeet biedt u de mogelijkheid om met uw pup/kitten een afspraak te maken voor een gratis consultatie.

Het is belangrijk dat uw nieuwe pup of kitten uitgroeit tot een gezond en vriendelijk huisdier. Om dat zo goed mogelijk te laten verlopen kunt u bij onze paraveterinaire assistentes op consultatie komen voor een goede begeleiding. Zo ervaart uw nieuwe huisdier dat hij of zij niet alleen komt voor injecties bij de dierenarts, maar ook voor een koekje en een knuffel!

Bij de consultatiebezoeken op twee, zes en negen maanden leeftijd kunt u met uw huisdier langskomen. Even op de weegschaal en onderzoekstafel staan zonder dat er iets spannends gebeurd is vaak een goede ervaring. We bespreken het gedrag, geven kleine beloningen en oefenen met naar de tandjes en oortjes te kijken. Dit zorgt ervoor dat uw huisdier een goede positieve ervaring krijgt en de volgende keer graag mee naar binnen gaat.

Bij deze drie bezoekjes houdt de paraveterinair de gezondheid, groei en verdere voortgang van uw pup of kitten nauwlettend in de gaten. Waar nodig sturen we bij en vragen de dierenarts ter beoordeling. Het puppy-/kittenconsult is een leuk maar vooral informatief consult en van een eerste positieve ervaring heeft uw huisdier een leven lang profijt.

Staat uw pup of kitten op Hill’s voeding of wilt u overstappen op de Hill’s voeding dan mag u meeprofiteren van aantrekkelijke kortingen. De assistente zal u uitgebreid informeren hierover tijdens uw eerst consultatiebezoek. Ook krijgt u een persoonlijk voorlichtingsmapje mee naar huis met veel nuttige informatie over allerlei zaken omtrent uw huisdier.

Wij hopen u graag te zien op het eerste consultatiebezoek op ongeveer acht weken leeftijd van uw huisdier. Hiervoor kunt u telefonisch een afspraak maken met Dierenziekenhuis Nunspeet.

Wij zien uit naar jullie komst!