Dyantha

Paraveterinair

Dyantha
Dyantha Paraveterinair

Even voorstellen, ik ben Dyantha Polinder en woon in Nunspeet samen met mijn man Mark. We hebben een kat, Mila, een kruising abessijn. Een portret opzich. Lief en eigenwijs. En een hond, Buddy. Een super slim derdehandsje met een gouden hart en hier en daar een uitdaging.

Sinds mei 2010 ben ik werkzaam bij DZH Nunspeet. Af en toe ben ik te vinden op één van onze andere locaties. Al zo lang als ik me kan herinneren wil ik “iets met dieren doen.” Ik heb gekozen om voor paraveterinair te gaan studeren aan het Groenhorst College in Barneveld. Hier heb ik ook mijn diploma behaald.

Nu werk ik al weer heel wat jaar met plezier in deze praktijk. Het leukste aan mijn werk vind ik de veelzijdigheid, geen dag is hetzelfde. Ik ben voornamelijk te vinden aan de telefoon en achter de balie, en daarbij doe ik samen met mijn collega’s Anne en Karin de planning/ roostering. Samen met mijn collega Britt doe ik het onderhoud van de laboratoriumapparaten die we in onze praktijk hebben. Met deze apparaten kunnen we veel onderzoeken zelf doen waardoor we snel een uitslag hebben.

Naast mijn werk houd ik van fotograferen, lezen, schetsen, wandelen, klassiek ballet en trainen met Buddy. Nieuwe trucjes aanleren en speuren behoren tot de favorieten. Daarna is het heerlijk bijkomen op de bank met een boek en op schoot een kat die van de bladzijdes een soort origami probeert te maken…

Graag tot ziens in onze praktijk!