Spoed (24/7) 0341 - 252 353
Dierenziekenhuis Nunspeet 0341 - 252 353
Dierenkliniek Elburg 0525 - 68 51 82
Dierenkliniek de Dierenbus 0320 - 254 021

Christel Vinke

Dierenarts

Christel Vinke
Christel Vinke Dierenarts

Sinds oktober 2018 ben ik begonnen als dierenarts in deze mooie praktijk. Dit is mijn eerste baan als dierenarts aangezien ik net vers uit de schoolbanken in Utrecht kom! Oorspronkelijk kom ik uit de Achterhoek, ook zo’n prachtig groen gebied in Nederland. Van jongs af aan trok het beroep als dierenarts me al. Dit natuurlijk omdat ik erg van dieren houd, maar ook omdat het een enorm gevarieerd beroep is. Het ene moment sta je in de operatiekamer en het volgende moment sta je gezellig in de spreekkamer een babbeltje te maken met de eigenaren van het dier. Juist deze variatie maakt voor mij het beroep zo leuk!

Momenteel woon ik samen met mijn vriend in Amersfoort. Helaas is er nog geen harige viervoeter bij ons in huis, maar ik heb er alle vertrouwens in dat hier binnenkort verandering in gaat komen. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om muziek te maken. Ik speel al van jongs af aan viool en speel graag mee met verschillende muziekprojecten.

U zult mij voornamelijk op de praktijk in Nunspeet tegenkomen, maar ook sta ik af en toe in onze vestiging in Elburg. Graag tot ziens in de praktijk!