Hans van Spanje

Dierenarts

Hans van Spanje
Hans van Spanje Dierenarts

Mijn naam is Hans van Spanje en ik ben in 1985 als dierenarts afgestudeerd aan de universiteit van Utrecht.

Na mijn afstuderen ben ik achtereenvolgens werkzaam geweest als dierenarts-eigenaar in Zevenaar en omgeving en bij de dierenartsen coöperatie. In 1994 ben ik als dierenarts-eigenaar terecht gekomen in een grotere dierenkliniek in Utrecht. Hier heb ik mij met name toegelegd op de orthopedie, cardiologie (ECG’s beoordelen, echografie van het hart) en de minimaal invasieve chirurgie (endoscopie). Hiertoe heb ik diverse cursussen gevolgd en binnen- en buitenland (Davos, München, Zürich etc.).

In de loop van 2018 heb ik deze dierenkliniek verkocht aan de Evidensia groep, welke ook eigenaar is van Dierenziekenhuis Nunspeet. Sinds augustus 2020 ben ik werkzaam als dierenarts bij Dierenziekenhuis Nunspeet. U zult mij drie dagen per week in ons dierenziekenhuis aantreffen. Het is voor mij telkens weer een uitdaging uw huisdier optimaal te behandelen en u als eigenaar tevreden te stellen.

Mijn hobby's zijn (naast de diergeneeskunde) fotografie, tuinieren, zeefdrukken, schilderen en sleutelen aan mijn oude MG MGB. Samen met Elisabeth, mijn vrouw, heb ik drie zonen met aanhang en één kleinkind. Tenslotte besteed ik veel tijd aan onze jonge hond Amy, een Basset Fauve de Bretagne.

Wellicht zie ik u binnenkort!