Spoed (24/7) 0341 - 252 353
Dierenkliniek Elburg 0525 - 68 51 82
Dierenkliniek de Dierenbus 0320 - 254 021

Maatregelen Coronavirus

Met de invoering van de coronamaatregelen blijven onze praktijken geopend voor zorg voor uw huisdier(en). Dit omvat zowel curatieve als preventieve zorg, zoals vaccinaties. Ter bescherming van uw gezondheid en die van onze medewerkers, vragen wij u zich te houden aan de huidige maatregelen bij bezoek aan onze kliniek.

Dierenziekenhuis Nunspeet neemt het coronavirus serieus, wij zijn dan ook genoodzaakt om een aantal regels in te stellen. Dit om ons personeel en de cliënten te beschermen en het besmettingsrisico tot een minimum te beperken. Alleen op deze manier kunnen wij waarborgen de kliniek zo lang mogelijk (normaal) draaiende te houden voor u en uw huisdier.

• Wij willen u verzoeken met 1 persoon per dier naar de praktijk te komen.
  • Maximaal 4 personen tegelijk in de wachtkamer.
  • Een mondmasker dragen is in de spreekkamer is verplicht.
  • Wij proberen minimaal 1,5 meter afstand te houden tussen de mensen. Geef elkaar daarom ook de ruimte in de wachtkamer of wacht in uw eigen auto.
  • Indien u zich ziek voelt, kom dan alstublieft niet langs. Afspraken kunnen altijd verplaatst worden. Wel willen wij u vragen dit (indien mogelijk) ruim op tijd te door te geven.
  • Wij gaven al geen handen meer, dit blijft van kracht. Ook willen we u vragen om zo veel mogelijk contactloos / per pin te betalen.

Het kan het zijn dat wij in de toekomst de focus moeten leggen op alleen zieke dieren. Vaccinaties, geplande operaties en dergelijke zullen dan verplaatst worden.

Wij hopen dit uiteraard zoveel mogelijk te voorkomen en zullen u hierover tijdig informeren.

Het is nodig dat wij ons allen aan de regels houden om het coronavirus te kunnen verslaan. Wij hopen daarom op uw begrip voor de door ons ingestelde maatregelen.

Samen sterk tegen Corona.