Chantal

Paraveterinair

Chantal
Chantal Paraveterinair

Mijn naam is Chantal de Boer en ben woonachtig in Dronten, samen met mijn moeder, zusje en onze dieren. Zelf heb ik op dit moment drie konijnen, vier tamme parkietjes en een aquarium met verschillende vissen.

Van jongs af aan ben ik gek op dieren. Als klein meisje vermaakte ik mij al dagenlang met het verzorgen en opereren van mijn dierenknuffels. Infusen aanleggen, injecties geven, verbinden en zelfs hechten. Niets was te gek!
Toen ik na het behalen van mijn VMBO-TL diploma in 2010 een MBO opleiding moest gaan kiezen, was dit daarom ook niet zo heel moeilijk. Ik wilde graag iets doen voor en met mensen en dieren, dus koos ik voor de vierjarige opleiding tot Paraveterinair niveau 4 op AOC de Groene Welle te Zwolle. Tijdens deze opleiding heb ik verschillende stages moeten lopen en kwam ik in mei 2014, in mijn derde leerjaar, bij Dierenkliniek de Dierenbus in Lelystad terecht.

Na een ontzettend leuke en enorm leerzame stageperiode ben ik in de vakanties en elke woensdagochtend bij de Dierenbus blijven werken. Ook mijn eindstage heb ik bij dierenkliniek de Dierenbus gedaan. Tijdens deze eindstage ben ik op woensdag 20 mei 2015 geslaagd voor de opleiding en mag ik mij officieel paraveterinair noemen.

Ik hoop nog heel lang bij Dierenkliniek de Dierenbus te mogen blijven werken om het fantastische team te versterken.