Chantal

Paraveterinair

Chantal - Paraveterinair
Chantal Paraveterinair

Mijn naam is Chantal van den Berg. Sinds juni 2020 ben ik met veel plezier werkzaam bij Dierenziekenhuis Nunspeet als paraveterinair. Ook bij onze locatie in Elburg zult u me af en toe zien verschijnen. Op het moment ben ik student Diergeneeskunde aan de Universiteit Utrecht en hoop ik over een aantal jaar het mooie beroep dierenarts uit te kunnen oefenen. Voor mij is het daarom erg leerzaam dat ik alvast een beetje kan proeven van het vak in de praktijk.

Ik ben geboren en getogen in Elburg. Aan het begin van mijn studie heb ik Elburg ingeruild voor het gezellige Utrecht. Inmiddels zit ik hier al een paar jaren op kamers in een studentenhuis met vijf hele leuke medestudenten. Liefde voor dieren is iets wat vanaf kinds af aan al bij mij past, het was dan ook voor niemand een verassing dat ik diergeneeskunde ben gaan studeren.

Naast dieren hou ik enorm veel van natuur, planten en muziek. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen met mijn hond Kaya, lees ik een boek, ben ik te vinden in de sportschool en vind ik het leuk om bij te kletsen met vriendinnen.

Graag tot ziens in de praktijk!