Spoed (24/7) 0341 - 252 353
Dierenziekenhuis Nunspeet 0341 - 252 353
Dierenkliniek Elburg 0525 - 68 51 82
Dierenkliniek de Dierenbus 0320 - 254 021

Wij zijn open voor alle zorg voor uw huisdier. Lees hier onze volledige maatregelen.

Vacatures/stage

Werken bij Dierenziekenhuis Nunspeet

Vacatures

Werken bij Dierenziekenhuis Nunspeet is ontzettend leuk, al zeggen we het zelf. Bij ons bedrijf kom je in aanraking met een grote diversiteit aan werkzaamheden. Hierdoor word je uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen!

Momenteel hebben wij een openstaande vacature:

Uiteraard is het mogelijk om een open sollicitatie te sturen. Stuur een mail met je motivatiebrief en CV naar anne@dierenziekenhuisnunspeet.nl.

Stageplaatsen

Arts

Wil je in aanmerking komen voor een stageplaats bij ons, geef dan aan waar je interesses liggen en om wat voor soort stage en welke periode het gaat. Je kunt dit, samen met je CV, sturen naar anne@dierenziekenhuisnunspeet.nl.

Paraveterinair

Helaas hebben we tot november 2021 geen plek meer voor stagiaires paraveterinair.