Spoed (24/7) 0341 - 252 353
Dierenziekenhuis Nunspeet 0341 - 252 353
Dierenkliniek Elburg 0525 - 68 51 82
Dierenkliniek de Dierenbus 0320 - 254 021

Per 1 januari verandert onze spoeddienst. Lees hier meer over.

Dierenarts (32 uur)

Bij deze solliciteren wij heel graag naar de functie van jouw nieuwe werkgever. Werk je graag in een (h)echt team en vind je het leuk om jouw kennis en kunde te delen en verder te ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat kenmerkt ons?

Dierenziekenhuis Nunspeet is de hoofdlocatie van de Veterinaire Zorggroep (VZG) Flevo-Veluwe-IJssel, waartoe ook 3 locaties in Zwolle, 2 locaties in Lelystad en locaties in Elburg, Staphorst, Epe en Heerde behoren. Op deze wijze zijn we als VZG diepgeworteld in onze regio. Hiernaast onderhouden we een innige relatie met het nieuwe Evidensia Dierenziekenhuis IJsselland in Hattem.

Natuurlijk hebben we veel in huis. Hier vind je onze faciliteiten en expertises. Door onze diversiteit kunnen we je bij uitstek bieden waar je behoefte ligt. De praktijk is immers niet beperkt tot 4 muren, maar strekt zich uit tot 8 praktijken met ieder een eigen dynamiek en look&feel. En heb je ambities om in de toekomst in een Evidensia Dierenziekenhuis te werken? Dan werken we daar samen naartoe. Genoeg ruimte en mogelijkheden dus om je veterinaire carri√®re verdere invulling te geven.

Teamgedrag en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons centraal. Bij ons krijg je alle ruimte en mogelijkheden om je eigen ontwikkelpad in te richten en de hierbij behorende opleidingen en cursussen te kiezen. Of dit nu bij de IVC Evidensia Academy is of binnen onze eigen VZG Academy. Als team staan wij voor “wij” boven “ ik”. Wij zijn ervan overtuigd dat we samen meer voor dieren, eigenaren en elkaar kunnen betekenen dan wanneer we individueel handelen. Daarom organiseren we regelmatig borrels, uitjes, etentjes en diverse andere activiteiten. Met werkgeluk verminderen we de werkdruk.

En, o ja, we zijn aangesloten bij de CAO Veterinaire Sector, dus je primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed, eerlijk en transparant geregeld.

Is je interesse gewekt?

Stuur dan even een mailtje met je CV naar Anne Veldkamp, Manager Operations VZG (anne.veldkamp@evidensia.nl). Wij nodigen je dan graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tot snel!

Stefan de Leeuw, Cluster Clinical Director VZG (stefan.de.leeuw@evidensia.nl)

Solliciteer op deze functie