Spoed (24/7) 0341 - 252 353
Dierenziekenhuis Nunspeet 0341 - 252 353
Dierenkliniek Elburg 0525 - 68 51 82
Dierenkliniek de Dierenbus 0320 - 254 021

Wij zijn open voor alle zorg voor uw huisdier. Lees hier onze volledige maatregelen.

Opname

Uw dier in goede handen

Opname

Dat een dier ziek wordt, is voor een eigenaar al vervelend genoeg. Helaas kan het voorkomen dat het dier op de praktijk moet verblijven voor verdere diagnostiek of verpleging. Daarom willen we dit graag voor zowel dier als de eigenaar zo aangenaam mogelijk maken.

Als een dier bij ons in de opname verblijft, wordt het vaak meerdere malen per dag door de dierenarts nagekeken. Tevens is er een assistente verantwoordelijk voor het verzorgen van de opnamedieren, zodat het de patiënten aan niks ontbreekt. De eigenaar wordt dagelijks op de hoogte gehouden en er is mogelijkheid tot bezoek.

Opnameverblijven

Vanaf 2016 zijn de opnameverblijven van de honden en de katten gescheiden. Dit betekent dat er voor beide diersoorten méér rust (en dus minder stress) is gedurende de opnameperiode. Voor de katten houden we ons aan de hoogste eisen die het ISFM (International Society of Feline Medicine) stelt. Dit betekent onder andere dat er grote opnamehokken zijn waarbij katten elkaar niet kunnen zien. Tevens werken we met rustgevende feromonen en schuttingsmogelijkheden. Ook hebben wij de mogelijkheid om dieren onder zo min mogelijk stress te dwangvoeren.